Алиша Силвърстоун скандализира: Напълно нормално е да спя с 11-годишния си син и не ми пука какво мислите! (виж още)

0

Алиша Силвърстоун накара американците да се разбунтуват!

Алиша Силвърстоун, която през 90-те беше тоталният секс символ на Америка, преди дни шокира медиите с неузнаваемата си визия. Видяхме я състарена и напълняла, буквално запусната. Причината е, че актрисата отдавна заряза кариерата си в киното и не сме чували за нея. А след раздялата с мъжа си, от когото има син, тя се е посветила изцяло на детето.

Всъщност в това е и скандалът, който накара мнозина американци да креснат с обвинения и с нападки срещу нея. Синът на Алиша се казва Беър и е на 11 години. Актрисата обаче призна неотдавна, че продължава да спи с него в едно легло.

Явно Силвърстоун намира това за крайно нормално и редно, а и не е чудно, защото когато Беър беше на 9 години, тя разкри в интервю, че двамата си взимат вана и се къпят заедно. Ако за Алиша тези неща са ок, то за американците не са. Хората открито я сочат с пръст и я обвиняват, че не е нормално подобно поведение, детето й все пак не е момиче, а мъжко чедо.

“Изобщо не ми дреме какво мислят за мен и не виждам нищо нередно. Аз живея в хармония с природата и естествените неща, с които все повече хора днес са скарани”, казва Алиша, която е и заклета вегетарианка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.