Полудяха: Нашествие на нашенци в Турция, вече пускат само с лична карта! (още подробности)

0

Българинът се втурна към Турция презглава!

Юруш на маслините или юруш към Турция… Нашенци буквално откачиха и в момента се роят като марокански скакалци към Турция, защото решението на Ердоган влезе в сила. Припомняме, че вчера стана ясно, че президентът на южната ни съседка разпореди българите да влизат само с лична карта в държавата, без да са им нужни международни паспорти.

Реченото бе и сторено като от часове вече това разрешение е факт. Автобуси с българи спокойно преминават границата срещу показване на лична карта, както е в страните от ЕС. Не е нужно да обясняваме какво е положението на границата, сами се сещате – напливът е огромен.

“Хората са като полудели, всеки иска да отиде – дали на почивка, или до пазара в Одрин, за да се зареди с по-евтини стоки, но масово са се юрнали към Турция. А за резервациите за ваканции през идния месец и през септември са като пороен дъжд”, казва собственичка на агенция за туризъм.

Според нея бързането е заради това, че хората ги е страх да не би някой да затвори границите през есента, ако пандемията се разрасне или има нов вариант на К19. “Знаем ли ги какво ще им щукне?! Като нищо ще измислят някаква глупост, затова си използваме лятото максимално”, споделят нашенци на границата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.