Пълно падение: Джулиана Гани направи рожден ден на гаджето си на аванта! (виж още)

0

Джулиана Гани уж беше много “спешъл”, а какво се оказа?!

Джулиана Гани удари дъното, а се правеше на много ВИП и много “спешъл”. Пловдивчанката успя да разсмее цялата мрежа като пусна снимки от рождения ден на новия си – полицая Теодор Гецов. Гецов стана на 29 години като припомняме, че е с три години по-млад от Ганито.

Да си дойдем на думата обаче – навръх празника му, Джулката постна снимки на тортата и подаръците за “милинкото й”, които се оказаха на аванта. Де факто Гани не е платила и стотинка за тях, а се е заела да рекламира фирмите, които са й ги предоставили.

И на тортата, и на ваучера за СПА в нашенски хотел, силиконката написа имената на съответните фирми, което си е реклама и е ясно, че е уредила цялото парти на бартер. Няма лошо, но поне да не се прави на толкова богата и такава тежкарка, коментират с присмех в мрежата.

Припомняме, че наскоро пък избухна адски скандал между Гани и Нора Недкова, тъй като Недкова обяви в стори, че Джулиана изнудвала фирми за реклама. Демек е толкова закъсала и се чуди откъде да извади някой и друг лев, че прибягва и до сплашване.

“Ганито тогава отричаше, но като я гледаме сега, като нищо е вярно. Не, че Нора е стока… И двете да не са ти в къщата”, коментират потребители.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.