Щерката на Майкъл Джексън втрещи с визия (Вижте порасналата Парис)

0

Щерката на Майкъл Джексън изуми с визия, видя Горещо.

Парис Джексън стана рекламно лице на моделите от най-новата плажна колекция на Ким Кардашиян. 

В предизвикателна снимка, дъщерята на покойния Майкъл Джексън лежи върху бежово одеяло с монограм на SKIMS, докато гледа директно към камерата.

Облечена в бикини в бежов цвят, Парис разкрива не малка част от тялото си. От кадрите става ясно, че щерката на покойния певец е фен на татуировките. И голяма част от тялото й е покрита с тях. В това число почти целите ръце, както и гръдния й кош. 

„Познавам Ким от дълго време и винаги съм се възхищавала на стила ѝ, така че, да бъда част от последната кампания на SKIMS, затваря кръга за мен. Обичам марката и цялата фотосесия беше много забавна“, казва Парис пред People.

В социалните мрежи тя допълни, че си е прекарала чудесно по време на снимките и целият екип е бил невероятен.

Очевидно Парис е преодоляла тъмния период в живота си, в който злоупотребяваше с дрога и алкохол и дори искаше да сложи край на живота си.

“Опитах се да се самоубия няколко пъти. Един от тези моменти беше публично достояние”, каза тя пред Rolling Stone през 2017 г. за опита си за самоубийство през 2013 г. В това интервю тя каза, че в миналото са ѝ предписвали същите антидепресанти като тези на баща ѝ.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.