Полудя: Дара стои гладна 16 часа, защото гаджето я иска слаба! (още подробности)

https://goreshto.net/shoubiznes/poludya-dara-stoi-gladna-16-chasa-zashtoto-gadzheto-ya-iska-slaba-oshte-podrobnosti/46932 Goreshto.net
Полудя: Дара стои гладна 16 часа, защото гаджето я иска слаба! (още подробности)

Влюбената Дара съвсем изперка!

Дара не прилича на себе си и тук не става дума за визията, а за психиката й. Певицата, която винаги е била пълна фога и откровено чепат характер, явно си е намерила майстора. Дарина Йотова е хлътнала дотолкова по новия си, че изпълнява и най-малките му прищявки, разкриха за нея хора от близкото й обкръжение.

Гаджето на Дара е в добра физическа форма и й дал да разбере, че обича стройни и дори слаби мацки. Знаем, че певицата с пищен бюст никога не е била фиданка, а добре сложено момиче, което си има и извивките по тялото, и всичко необходимо.

Сега обаче, за да угоди и да се хареса още повече на своя мъж, тя се впуснала в зверски режим или по-точно зверски глад. Не ядяла по 16 часа в денонощие, за да изпълнява така наречения фаст, след който й се позволява хранене през оставащите осем часа.

Invalid domain: googleusercontent.com
“Вманиачена е, това просто не е Дара. Помните я как и в “Черешката” дори си признаваше, че обожава да си хапва и най си обича мазничкото – банички, мекички… Абе, беше нормално и жизнено момиче, а сега се е превърнала в брояща часове и калории маниачка. И то заради някакъв си мъж”, възмущават се източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.