Бомба: 50-годишният Юксел Кадриев влюбен в 27-годишна колежка! (ето коя е тя + СНИМКИ)

0

Юксел Кадриев хлътна до уши по млада хубавица!

Юксел Кадриев се влюби. Водещият на Би Ти Ви отдавна е свободен и неангажиран мъж, което му било хем приятно, хем пък го карало да се чувства леко самотен. Знаем, че новинарят е отдаден на работата и има няколко неуспешни връзки зад гърба си. Сега обаче колегите му са шашнати, защото го виждат видимо хлътнал.

Е, дали чувствата ще се окажат взаимни обаче, е друг въпрос. Защото Кадриев точел лиги по 27-годишното ново попълнение в “Новините” – Виктория Готева, докато самият той е вече на половин век и разликата в годинките им е сериозна.

Виктория заедно с Ивайло Везенков са новата новинарска двойка, която се редува да води с титулярите на медията сега, когато е отпускарският сезон. Вики работи в телевизията от 2016-та и с Юксел, разбира се, се знаят още оттогава. Но едва сега, когато се сближили покрай новините, в него нещо се обърнало, разкриват източници от кухнята.

“Виктория е много готино момиче и оставете това, че е сладурана и хубавица, умна е и е разбрана, което е най-доброто. Личи му от километри на Юкито, че си е паднал здраво по нея, а тя е приветлива и любезна, но не издава с нищо, че отговаря на чувствата му”, коментират източниците.

А дали изобщо е имало покана за среща, или тепърва предстои, вероятно също ще узнаем по-нататък.

Източник: Ретро

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.