Президентът Радев вече събира служебния кабинет! (ще се стоплят ли отношенията с Газпром)

0

Радев е готов с имената за служебния кабинет ако Нинова върне мандата!

Ще се стоплят ли отношенията с Газпром и ще преодолеем ли ужасния вариант да останем на студено през зимата?! Това се питат всички, след като стана ясно, че Румен Радев вече е почти готов със сформирането на поредния служебен кабинет.

Ясно е, че се върви към избори, които вероятно ще бъдат през октомври. Корнелия Нинова заяви, че утре с партията ще решат какво да правят с мандата и ще използват два варианта за съставяне на кабинет, преди да го върнат на Радев.

След като ИТН затръшна вратата към преговори с колегите си обаче, почти на сто процента е сигурно, че отиваме към нов вот. А Радев вече е избрал участниците в служебното правителство като имената на някои от тях са добре познати на всички.

Появи се информация, че в президентския кабинет ще се включат хора с опит от предишни управления, които са били и министри, и депутати. Ще има и експертни лица, непознати за широката публика, но с доказани умения и качества.

“Много вероятно е този кабинет да се опита да върне диалога с Газпром, за да гарантираме прилична зима на българите. Из цяла Европа положението е несигурно и се очакват кризисни студени месеци”, коментират източници от кухнята на “Дондуков” 2.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.