Слави изригна: Аз съм мафиот, арестувайте ме! (потребителите го попиляха)

0

Слави Трифонов не спря четири поредни дни!

За пореден ден Слави Трифонов не пропусна да се изкаже в мрежата. Вече четири дни Дългия, който обикновено цеди всяка своя дума и предпочита да е в сянка, не спира да говори. Къде смислено, къде той си мисли, че е така… Днес обаче с поста си предизвика вълна от гняв сред потребителите.

Преди минути Трифонов скочи вербално срещу Бойко Рашков и заяви публично, че е мафиот. Той е мафиот, не Рашков. И настоя същият този Рашков да дойде и да го арестува, поне за 24 часа. Разбира се, иронията на Слави си я знаем, но този път леко преигра – това е всеобщото мнение под статуса му.

“Мафиот съм. Години наред съм работил в няколко наши телевизии и са ми плащали, защото съм ги рекетирал. А от доста време насам вече си плащам сам на себе си, значи това пък е нечувано. Аз съм ултра мафиот, на себе си посегнал, от себе си взел. Вярно е, такъв съм”, почти патетично нарежда Слави.

Мрежата завря като сред директните обиди на потребители имаше и възпитани хора, които чистосърдечно посъветваха Слави да отиде да се прегледа или да пие нещо за нерви. “Спри се бе, момче, свърши, каквото можа, наложи се, мирясай вече”, вдигнаха ръце от него в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.