Не е за вярване: Виж кой се осмели да откаже на Кристиано Роналдо! (още подробности)

0

Кристиано Роналдо получи не един, а няколко отказа!

Самото име Кристиано Роналдо носи със себе си смисъла за широко отворени врати, истерични момичета и сбъднати желания, при това още преди да бъдат изречени. Е да, ама не! Кой ще откаже на Роналдо, питате се вие. Ами, намери се и такъв. При това не един.

Да, информацията е напълно достоверна. На чаровника Кристиано Роналдо каза твърдо “НЕ” отбора, в който той искаше да премине, а именно Барселона. Ръководството на испанския тим категорично отказало на молбата на агента на Роналдо той да бъде трансфериран в клуба това лято.

Знаем, че Кристиано от доста време заяви желание да напусне Манчестър Юнайтед, за да се състезава за отбор, който ще играе в Шампионската лига. Тези отбори обаче не го искат, неясно защо. Отказ на Роналдо са дали и от Реал Мадрид, от Челси и от Байерн.

От мераци да се мести другаде, Роналдо не замина и на сезонното си турне с Манчестър, убеден, че скоро ще е в нов отбор. Странно е и всички любопитстват какви са причините за толкова много откази към Кристиано като най-адекватната от тях би била, че той иска чудовищни суми за трансфера си.

“Добър е, но и е страшно скъп, не се знае дали ще си избие цената”, коментират хора от футболните среди.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.