Бомба: Д-р Неделя Щонова се сбогува с екипа на “Преди обед”! (още подробности)

0

Д-р Неделя Щонова вече няма да работи в “Преди обед”!

Обичаната д-р Неделя Щонова преди минути си взе довиждане с екипа на “Преди обед”, където водеше здравната му рубрика. С “Духът на здравето” тя влизаше в хорските домове от цели седем години и призна, че наистина това е като нейно дете и много ще й липсва, най-вече заради колегите.

Щонова съобщи това лично в мрежата като благодари на Сашо Кадиев и на Деси Стоянова, а и на всички, работещи в предаването, с което се разделя. Тъкмо обаче хората да започнат да “ронят сълзи” или да кълнат медията, която гони хубавата лекарка, Щонова поднесе още по-голяма изненада.

Оказа се, че тя не само остава в телевизията, но и ще има собствено здравно предаване, на което тя ще е “цар и господар”. Така че вместо уволнение, сме свидетели на повишение за чаровната невроложка, която мнозина отдавна сравняват с Доктор Куин Лечителката, заради разностранните й и почти извънземни умения.

Предаването на Неделя ще започне вероятно от есента като още не е ясен часовият му пояс, нито кои други репортери ще се впишат в него. Както винаги се получава у нас обаче, някои от колегите на Щонова не пропуснали да озлобеят и да зашушукат, че видиш ли, уредила се с връзки.

На Щонова обаче изобщо не й пука, а щастлива си взе довиждане със зрителите и им пожела до нови срещи съвсем скоро.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.