Анорексичка ли ще става: Цвети Стоянова гладува, за да падне под 50 кг.! (виж още)

0

Цвети Стоянова иска да падне под 50 кила!

Цвети Стоянова се е вманиачила да отслабва. Да, правилно мислите – става дума за същата Цвети Стоянова, златното ни момиче по художествена гимнастика. И да, преди време тя беше споделила в мрежата, че е качила килограми и трябва да се втали.

Цвети обаче никога не е била толкова напълняла, колкото колежката й от ансамбъла Християна Тодорова. Имаше момент, в който Хриси наистина можеше за мине за пълно момиче, като си докара дори двойна гушка. Тя също се стегна и отслабна, но имаше много какво да сваля, за разлика от Стоянова.

Цветелина признава, че сега е 51 килограма, но искала да свали още 5 или 6 кг. Което ще я превърне направо в анорексичка, предвид факта, че ръстът й не е на джудже, за да е добре в тези мижави килограми.

Самата тя с радост обяснява на последователите си как пиела отвара от джинджифил, мед, канела и лимон, която да й топи мазнините, но и как почти гладувала и не спирала да тренира, за да има резултатите, които иска.

“Трябва да внимава много, защото не една и две така започнаха и се докараха до ада. Тя или може да развие булимия, или направо анорексия, което е кошмарно. Да си хване едно гадже, че да миряса”, съветват я в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.