Не й е минало: Вихра Петрова още се дразни от Ирина Тенчева! (още разкрития)

0

Иван и Ирина са предоволни, а Вихра още е сама!

Близо десет години минаха от развода на Иван Христов и бившата му Вихра Петрова, но тя продължава да се дразни от настоящата му половинка Ирина Тенчева. Която, съвсем случайно, май се оказа и жената на неговия живот. Това разкриха познати на Вихра, която отдавна се е заела да се занимава и учи астрология.

Истината е, че към това я подтикнала самотата и фактът, че за толкова време така и не успя да си намери мъж. Не, че кандидати няма, но или се оказвал несериозен и искал само временна авантюра, или пък Вихра не го харесвала, защото не отговарял на критериите й. Общо взето – омагьосан кръг.

Това била и причината тайничко да се дразни от щастието на вечната си съперница Ирина, още повече като я гледа толкова доволна и щастлива с Христов. “Вихра не ревнува Иван, тя отдавна не го обича вече, но просто я гложди това, че двамата се намериха, а тя е още сама. Нормално е, много хора на нейно място биха изпитвали подобни чувства”, коментират източниците.

В момента например, Тенчева отново се похвали с поредната изненада от Иван и тя е Париж. Те заминаха натам с децата си като се канят да изкарат страхотно в Дисниленд и още няколко местенца.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.