Попиля го: Шакира се изплю върху мъжкото достойнство на Пике, унизи го брутално! (виж още)

https://goreshto.net/svyat/popilya-go-shakira-se-izplyu-varhu-mazhkoto-dostoynstvo-na-pike-unizi-go-brutalno-vizh-oshte/47028 Goreshto.net
Попиля го: Шакира се изплю върху мъжкото достойнство на Пике, унизи го брутално! (виж още)

Шакира смачка “мъжеството” на Пике, ако е имал такова!

Шакира така унизи Пике, както никой през живота му не го е правил. При това го стори публично, та цял свят да се смее и да сочи с пръст футболиста. Както сме наясно, двамата са в кошмарни отношения и с право – Жерар изневери на Шакира с по-млада сервитьорка.

Певицата не иска да чува и името му като в момента се бори само за едно – за своите деца. И тук идва сеирът. Шакира официално предлага на Пике да му хвърли два милиона долара, че да си платял дълговете към държавата, като обяви на висок глас, че не иска и цент издръжка от него.

Шакира е по-богата от Пике и това е ясно за всички, но е очевидно, че с подаянието си цели да смаже достойнството му на мъж и го постигна. Другото, което тя смята да направи, е да замине да живее в Америка с малчуганите си, а баща им ще може да ги вижда пет пъти на година.

“Смятам да се установим там, а той ще идва при синовете ни пет пъти за 12 месеца, които може и сам да си разпределя. Готова съм да му плащам, както транспорта, така и хотела в САЩ”, размаза го певицата, а на Пике му призляло от тази подигравка.

Той заявил, че ще се бори за отрочетата си и ще иска попечителство, което е почти невъзможно да му се присъди, предвид обстоятелствата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.