Горещо Жълто Новини Шоубизнес

Тотален обрат в bTV: Любо Нейков не вярва на ушите си!

Любо Нейков действително не могъл да повярва на това, което се случва!

Любо Нейков не вярва на ушите си, след тоталния обрат, който настъпил в телевизия Би Ти Ви преди броени дни. Комикът беше изпаднал в състояние на дълбока депресия заради отрязаното му предаване “Голата истина”, а и от факта, че “Комиците” също бяха спрени от излъчване.

Любо Нейков най-сетне е спасен от Евтим Милошев
Любо Нейков най-сетне е спасен от Евтим Милошев

“Любо беше много зле. Каза си – това е, свърши се с кариерата ми на продуцент, а може би и на актьор в телевизията”, разказват колеги на Любо Нейков, пред които той не скрил тревогите си. Тъкмо затова наистина не могъл да повярва на “чудото”, което му се случило и бил страшно благодарен на “спасителя” си. В ролята на който влязъл оправният му съдружник Евтим Милошев.

Евтим Милошев отсъстваше от страната няколко месеца, докато траеха снимките на риалитито “Сървайвър”, снимано в Камбоджа. Тъкмо през това време Любо Нейков успя да съсипе тотално нещата и да доведе компанията им “Дрийм тийм” почти до фалит.

Оказа се обаче, че Евтим Милошев с присъщата си оправност и нюх към бизнеса, успял да един ден да оправи бъкиите на съдружника си, а и нещо много повече. Той се договорил с новите шефове на Би Ти Ви отново да пуснат в ефир шоуто “Комиците”, както и подписал нови договори за “Столичани в повече” и предаването “Нека говорят”. Така осигурил работата на Любо Нейков за срок от две години занапред.

“Любо Нейков не може да си намери място от щастие, защото беше почти отчаян от ситуацията и от това, че се е провалил като продуцент. Евтим обаче направи страхотна услуга и на двамата, така че облаците над тях се поразсеяха, пък дори и за две години”, коментират хора от телевизията.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

 1. Перспективна работа от дома!!!!http://www.clixsense.com/?4852529 Здравейте,
  Ще ви предоставя информация, как и по какъв начин можете да печелите допълнителни доходи от интернет без никаква финансова инвестиция. Става въпрос за рекламни, PTC сайтове, които плащат на хора за да гледат реклами в тях, а те съответно да правят печалби от тези, които рекламират. Седейки вкъщи Вие може да печелите пари. Това е един вид надомна работа защото ви позволява да работите от вкъщи пред компютъра и сами да определяте кога и по колко време да отделяте. Разликата обаче е, че парите не са толкова лесни и ще трябва да се потрудите малко преди да успеете да правите един приличен доход.

  Или ще ви го обясня по-разбераемо по следния начин:
  Дадена компания рекламира в такъв PTC сайт и дава по 2 цента на сайта когато някой човек разгледа рекламата. Следователно PTC сайта дава на хората, които са се регистрирали в него и разглеждат реклами по 1 цент. От което рекламодатеря, ПТЦ сайта и Вие сте в изгодна позиция. ПРЕДСТАВЕНИТЕ САЙТОВЕ СА АБСОЛЮТНО НАДЕЖДНИ И СЪС СИГУРНОСТ ПЛАЩАТ, НО ЗА ДА ЗАРАБОТИТЕ ПАРИ ВИ ТРЯБВА ПОСТОЯНСТВО и задължително да отделяте 10-15 мин. на ден. TOВА Е ЕДИН СРАВНИТЕЛНО НОВ БИЗНЕС ЗА БЪЛГАРИЯ, НО ВЪПРЕКИ ТОВА МНОГО БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА ТОЧНО ТОЗИ БИЗНЕС ИМ Е ОСНОВНИЯТ ДОХОД.
  Работила съм с доста сайтове и съм отсяла най-добрите!
  Копирайте линка в браузера.http://michaelbety.wordpress.com/

  Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.