Асен Блатечки не може да укроти жена си: Катерина побесня от гняв!

1

Асен Блатечки се чуди какво да направи, за да оправи нещата със съпругата си!

Любимецът на тийнейджърките – актьорът Асен Блатечки се видя в чудо и не знае какво да направи, за да укроти съпругата си. Катерина Горанова, която също е актриса, побесня от гняв. Макар че този път благоверният й няма никаква вина, или поне така изглежда на първо четене.

Катерина Горанова се нахвърлила върху Асен Блатечки с упреци и недоверие, породени от отношенията му с Ваня Цветкова, с която журират заедно в шоуто “България търси талант”. След като цялата страна гръмна с новината, че Ваня Цветкова е влюбена в Асен Блатечки, а и тя самата не пропуска предаване, без да го покаже, Катерина излязла от кожата си. Това разкриха близки до актьора, свидетели на кавгите му със законната съпруга.

Асен Блатечки се чуди как да успоки жена си Катерина
Асен Блатечки се чуди как да успоки жена си Катерина

Катерина Горанова била категорична и поставила ултиматум на Асен Блатечки, че или ще стои по-далеч от Ваня Цветкова, или с брака им е свършено окончателно. Гневът на Катерина е напълно оправдан в случая, тъй като само преди известно време тя и Асен Блатечки живяха разделени, заради множеството му забежки.

След като търпя години наред женските набези към мъжа си и си затвори очите за не една от неговите изневери, Катерина Горанова се измори. А влюбената и застаряваща Ваня Цветкова й дойде като капак на всичко.

“Катерина е отлично запозната със способността на Ваня да омайва мъжете, както и с факта, че тя не се отказва и не се спира пред нищо. А като знае и колко слаби са ангелите на Асен, лесно е човек да разбере позицията й”, коментират източниците. Макар да са убедени, че в този случай Асен Блатечки няма никаква вина, тъй като дори не гледал на Ваня Цветкова като на жена, а единствено като на колега.

1 коментар
 1. Vesela Ilieva казва

  Перспективна работа от дома!!!!http://www.clixsense.com/?4852529 Здравейте,
  Ще ви предоставя информация, как и по какъв начин можете да печелите допълнителни доходи от интернет без никаква финансова инвестиция. Става въпрос за рекламни, PTC сайтове, които плащат на хора за да гледат реклами в тях, а те съответно да правят печалби от тези, които рекламират. Седейки вкъщи Вие може да печелите пари. Това е един вид надомна работа защото ви позволява да работите от вкъщи пред компютъра и сами да определяте кога и по колко време да отделяте. Разликата обаче е, че парите не са толкова лесни и ще трябва да се потрудите малко преди да успеете да правите един приличен доход.

  Или ще ви го обясня по-разбераемо по следния начин:
  Дадена компания рекламира в такъв PTC сайт и дава по 2 цента на сайта когато някой човек разгледа рекламата. Следователно PTC сайта дава на хората, които са се регистрирали в него и разглеждат реклами по 1 цент. От което рекламодатеря, ПТЦ сайта и Вие сте в изгодна позиция. ПРЕДСТАВЕНИТЕ САЙТОВЕ СА АБСОЛЮТНО НАДЕЖДНИ И СЪС СИГУРНОСТ ПЛАЩАТ, НО ЗА ДА ЗАРАБОТИТЕ ПАРИ ВИ ТРЯБВА ПОСТОЯНСТВО и задължително да отделяте 10-15 мин. на ден. TOВА Е ЕДИН СРАВНИТЕЛНО НОВ БИЗНЕС ЗА БЪЛГАРИЯ, НО ВЪПРЕКИ ТОВА МНОГО БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА ТОЧНО ТОЗИ БИЗНЕС ИМ Е ОСНОВНИЯТ ДОХОД.
  Работила съм с доста сайтове и съм отсяла най-добрите!
  Копирайте линка в браузера.http://michaelbety.wordpress.com/

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.