Край: Произнесоха присъдата на Лиляна, която уби дъщеричката си! (+ разкрития за бащата)

0

Мъжът на Лиляна Халкалиева увредил психиката й!

Съдът в Пловдив реши съдбата на Лиляна Халкалиева, която потресе цялата държава като отне собственоръчно живота на 8-годишната си дъщеричка. Младата майка години наред е отдавала сили, внимание и огромна обич към момиченцето си, треперела над него като орлица и затова случилото се докара до нервен срив много от близките й.

Съдът постанови, че Лиляна не е с всичкия си и не е отговорна за действията си, които е предприела в състояние на тотално умопомрачение. Халкалиева ще бъде вкарана в психиатрична клиника, където ще трябва да се лекува, доколкото е възможно.

Стана обаче ясно и още нещо, а именно ролята на бащата на малката Вилиана в побъркването на Лиляна. Съседка разкри, че въпросният е от ромски произход, но бил красив и снажен мъж, по когото жените лудвали от раз. А той си разигравал коня, както му скимне, правел го и с Лиляна.

“Тя му даваше пари, работеше за него, а той постоянно я овикваше и дори я биеше. Не му дремеше за детето, хич не го поглеждаше и не живееше даже с тях. Запиляваше се някъде и ги оставяше сами, а после само ходеше за парите от нея и да й се накрещи. Той побърка това момиче и никой друг”, плаче все още шокираната съседка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.