Няма такъв цирк: Доведеният син на Мария показа пред всички, че не я понася! (виж тук)

0

Малкият син на Мирослав не може да трае Мария!

Мария отдавна живее с претенциите, че е уникална и неповторима, но май само в собствените си очи. Мара Диалога, както я кръстиха от Вип Брадър, където повтаряше до несвяст тази дума (комай само нея знае), изпадна в повече от неловка ситуация и то показана от самата нея.

Вдадена само в собствената си особа и наслаждавайки се на “красотата”, която само тя и още неколцина виждат, Мария пропусна да огледа добре това, което публикува. Става дума за клипче, в което тя шофира колата си, а зад нея са щерка й Марая и доведеният й син, наследникът на Мирослав.

Мара е надънила музиката в автомобила си, а на всичко отгоре и припява силно, за да се направи пред феновете. Е, изведнъж обаче идва интересното – малкото момченце не издържа, прави откровено погнусена физиономия и инстинктивно си запушва ушите – нещо, което ясно се вижда от фотото.

Реакциите на потребителите бяха разбиващи за Мара като буквално я направиха за посмещище. Жалкото е, че онази се е изпидепцала и се е научила мигновено да трие лошите коментари, оставяйки само хубавите такива. Явно е наела и специален админ, който да следи така осторожно, че и до тоалетна да няма време да отиде.

Въпреки това нещата са повече от ясни и са пред очите ви. И, както се казва, детската интуиция за хората е най-добра и точна. Ай, честито на Мария!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.