Шок: Нели Хаджийска с ръце на старица, а е едва на 44 години! (СНИМКА)

0

Ръцете на Нели Хаджийска потресоха потребителите!

Водещата Нели Хаджийска потресе зверски потребителите в мрежата. Едно от лицата на “Търси се” пусна своя снимка от морето (по-точно Синеморец), където е на почивка. Очевидно тя се харесва на фотото, на което изглежда стройна и елегантна, но… е забравила да си погледне ръцете и особено едната.

Дясната ръка на водещата, която небрежно стои на кръста й, е досущ като на 90-годишна бабичка. Груба, едра и набръчкана като хармоника. Абсурд е такава ръка да принадлежи на 44-годишна млада жена, каквато все още е Хаджийска.

Има всъщност два варианта за тази шокираща гледка. Първият е наистина тя да полага куп грижи за тялото и основно за фейса си като не пести пари за процедури, но да не се грижи за ръцете (а знаем, че те и шията са най-нежни и са основният издайник на годините).

Другият вариант е Нелито да е ползвала филтри за вталяване и разкрасяване от телефона си и така да е прекалила с тях, че неволно да е направила ръцете си като на баба Яга от приказките.

Склонни сме да вярваме, че е по-скоро второто, защото програмките не могат да акцентират на ръцете, а когато се прекали с тях, една част от снимката става топ, за сметка на друга, която или е размазана, или е трудна за гледане…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.