Къде са стилистите: Елица Тодорова ще си пръсне късото гащеризонче! (виж тук)

0

Елица Тодорова май се е напъхала със зор в гащеризона!

Фаворитката от Евровизия навремето – Елица Тодорова напоследък е по-популярна в медиите с променената си визия, отколкото с музикалните си изяви. Действително след като се разделиха със Стунджи и славата покрай конкурса отшумя, тя не може да се похвали с нещо значимо като хит.

Това, разбира се, не значи, че не ходи по участия и именно от тези участия пролича и драстично наедрялата й фигура. Няма лошо, всеки човек има върхове и спадове в теглото и никой не е застрахован от “нашишкавяване”. Добре е обаче да се вземеш у ръце (както казват бабите), а преди това и да преценяваш адекватно как се обличаш.

Да, жените с форми и тегло къде плюс сайз не бива да се носят като лелки от соца, но и дрешките, на които напоследък залага Елица, са меко казано неподходящи за фигурата й. Първо тя бе наденала рокличка с къса поличка като на балеринките от “Лебедово езеро”, а днес шашна с друго.

Нейна фенка постна обща снимка от участие на Тодорова, където тя е барната в бяло гащеризонче с ултракъси панталонки. То хубаво, но един поглед стига, за да видим, че Елица така е изпълнила гащеризона, че ще го пръсне – особено панталонките.

“Много е симпатична, но ако вземе и да се съобразява или поне да си наеме стилист, положението ще се стане далеч по-добро”, съветват я потребители.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.