Махленски скандал между Богомил Грозев и съседи в “Лозенец”! (още подробности)

0

Богомил Грозев на война с комшии в квартала!

Същински махленски скандал се разгоря между бившия новинар Богомил Грозев и негови съседи от столичния квартал “Лозенец”. А причината е повече от прозаична – неправомерно паркиране от страна на популярното лице, както и грубото му отношение към комшиите.

Мъж разказва, че се опитал да изкара автомобила си от гаража, но не успял, защото Грозев го бил затапил със своята кола. Това не бил първият такъв случай от негова страна като редовно оставял возилото си и директно на тротоара, че да не може никой да мине оттам.

“Това е като се имаш за “извЙестен” и си си навирил носа до небесата. Смешник! А като му направих забележка, се развика и дори си позволи да ме обижда пред очите и ушите на детето ми. Какво е това, ако не висша наглост и простотия”, алармира в нета вбесеният гражданин.

Богомил Грозев не е взел отношение по темата, която за него очевидно не е кой знае какъв въпрос за обсъждане. А и да не забравяме, че от месеци той се е понесъл на крилете на любовта и явно мисли само за любимата си Стефи.

Както знаем, двамата са долу-горе на една възраст, разбират се и споделят обща страст към пътешествията. На които не спират да ходят редовно, за радост и спокойствие на грозевите съседи.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.