Лена Бориславова не знае грам етикет: Цъфна в президентството като разпасана… (виж още)

0

Лена Бориславова с нужда от спешен курс по етикет!

Лена Бориславова е с претенции за ум, претенции за образование, претенции за красота и стил, абе… претенции. Дал й Господ претенции, но познания по протокол и етикет – йок. Това пролича за енти път днес в президентството, където Ленчето се появи редом до Кирил Петков и новият кандидат за премиер – Асен Василев.

Поводът бе връчването на мандата от държавния ни глава Румен Радев като в рамките на седмица от ПП трябва да опитат да сформират нов кабинет. Иначе – избори… Думата сега обаче е за Бориславова, която се появи в институцията с голи рамене, още по-разголен потник и презрамки на сутиен, подаващи се от него. Идилия!

Облеклото й може да се нарече подходящо, ако става дума за някой нощен локал или дискотека, но не и за “Дондуков” 2. Знаем, че в президентството изрично не се допускат журналистки с подобни “голотии” в облеклото, както и оператори, които не са с дълги панталони (дори и в най-големите жеги).

Да, Лена, разбира се, успя да влезе и не бе върната на входа, както би се случило с абсолютно всеки друг на нейно място. Ясно е и защо бе допусната. Но постъпката показва, че девойката трябва спешно да изкара поне един курс по протокол и поведение на местата, към които претендира да работи и принадлежи.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.