Яйце се пече на з@дника на Антон Хекимян: Ще изпадне ли в немилост?! (виж тук)

0

Антон Хекимян все повече не може да крие напрежението си!

Антон Хекимян е силно притеснен за поста си на шеф на новините в Би Ти Ви. Арменецът, който отдаде най-хубавите години от своя живот, за да гради кариерата си и да се издигне до висините в национална медия, се бои, че може да изпадне в немилост и то скоро.

Това е доста вероятно като се има предвид, че същото се случи с предшественика му Венелин Петков, който години наред бе хвален и награждаван, а накрая получи червения картон. Хекимян го грози същото, разкриха от кухнята на телевизията. А причината е, че знакови и талантливи репортери си тръгнаха доброволно от Би Ти Ви, недоволни от отношението към тях.

Това са спортните журналистки Флорина Иванова и колежката й Елена Яръмова, както и кадърният Денислав Борисов. Последният отдавна настоявал за свое предаване в ефира и бил убеден, че ще се справи чудесно, но така и не го получил.

Хекимян все повече лансирал и коткал единствено Мария Цънцарова, на която й се предоставяло всичко, което поиска. И това започнало яко да дразни останалите в медията. А Хекимян се тревожел да не се случи това, от което се опасява най-много и то е колегите му да отидат при конкуренцията, която ще ги лапне веднага.

“Ако тези кадри минат към Нова, Антон ще има огромни ядове. Нищо чудно и да изгуби моментално поста си”, коментират запознати.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.