33-годишната Велислава Петрова лесно завъртяла главата на Тошко Йорданов! (виж тук)

0

Тошко Йорданов залитнал лесно, поради липса на предишен опит и мераклийки!

Тошко Йорданов нагази дълбоко в л@йната, що се отнася до личния му живот. Както вече стана ясно днес, депутатът на Славчо, когото болшинството българи не могат да гледат и на снимка (всъщност вече и Трифонов не могат да гледат), успя с лека ръка да скапе семейството си.

Знаем, че от далечната 95-та година Тошето е женен за пловдивската издателка Деляна Амуджева, с която имат един вече пораснал син. Момчето е на 24 години и по настоящем учи в чужбина (Англия), така че Тошко и жена му са си свършили работата. Явно така смята самият той, щом завъртя любов с млада съпартийка и паряса “одъртялата” си вече съпруга.

Източници от ИТН разкриват, че Тошко и Деляна дори може да са вече разведени, защото като народен представител той не е декларирал имуществото на съпругата си пред съответните институции, а е длъжен да го направи. Което автоматично навежда на мисълта, че мирише на развод.

Ако има такъв, то той е пресен, шушукат из кулоарите на парламента. И разкриват, че чаровната вирусоложка Велислава Петрова с лекота е изпила мозъка на иначе простодушния Тошко.

“Като сценарист и дясна ръка на Дългия той се има за голямата работа, но с жените е супер задръстен и бос. Че вижте го само, нито е Ален Делон, нито Ламбо, смятате ли, че е имал наплив от мераклийки”, смеят се запознати.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.