Ева Веселинова пак се ошишка! Гони 80 кила (СНИМКИ)

0

Бившата панелистка Ева Веселинова пак се ошишка и този път дори повече, отколкото беше след раждането на близнаците. Блондинката е качила ударно килограми през последните няколко месеца и вече годни 80-те килограма.

Помним репортерката от „Господари на ефира“ като фина и слаба мацка, която добре се грижеше за тялото си. В последно време обаче Ева се тъпче до несвяст и това неминуемо се е отразило на килограмите й, пише „Уикенд“.

Неотдавна Веселинова бе споделила, че навремето е имала сериозни проблеми с теглото, като е била над 80 кг. С много лишения и строги диети тя успяла да възвърне стройната си фигура и оттогава внимавала какво яде.

Когато забременя с близнаците, тя пак не си позволяваше да яде като за трима и следваше здравословен режим. След раждането бързо успя да се втали, но явно през последните месеци апетитът е надделял над суетата.

На снимките Ева е отпрала доста мощни бедра и бутове, има бузи и напращал бюст като на кандидатка за Мис Силикон. Ева се опитва да прикрие излишните килограми под широки роклички, които да скриват паласките, но уви – тези сланинки трудно могат да бъдат прикрити.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.