Задава се женски бой! Андреа се закани на Диона: Ще ти счупя главата! (Бившата на Кобрата пак полудя)

0

Душевните проблеми на Андреа отново избиха на агресия, видя Goreshto.net. Певицата този път нападна директно своята колежка Диона, като я заплаши, че ще й счупи главата.

Повод за фаталните заплахи стана озвучителят, който Андреа използва за клиповете си. Колежката й Диона очевидно си е позволила да потърси услугите му, което за бившата на Кубрат Пулев е върхът на наглостта и безочието.

„Търсих нов озвучител и му писах. Доколкото разбрах, вече не работите заедно, а и не виждам какъв е проблемът. Това е работа и бизнес“, обяснява й спокойно Диона в чат, стартиран от фрустрираната Андреа.

Певицата продължава да настоява, че Диона не е постъпила правилно, сякаш въпросният озвучител е лична собственост и слуга на Андреа, която накрая директно заповядва: „Спри да му пишеш“.

Това вбесява Диона, която е известна с хапливия си език, и тя поставя бившата на Кобрата на мястото й: „Аз ще си намеря озвучител, но твоят ще стои без работа с теб“.

Останала затапена и без думи, на Андреа не й остава нищо друго, освен да агресира срещу Диона с думите: „Не си много умна! Другият път ще ти счупя главата“.

В крайна сметка не много умната се оказва Андреа, която не е съобразила, че чатът се записва и ще излезе наяве пред цяла България…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.