Уникум: Михаела Маринова потресе мрежата! (вижте на какво се направи)

0

Михаела Маринова изгуби връзка с реалността!

Михаела Маринова минаваше за една от най-адекватните наши певици и светски личности като цяло. Какво й се случи, че обърна палачинката обаче – това се чудят дори върлите й фенове, особено след днешната изцепка.

Мишето, която определено има глас и талант, но явно няма здрава психика и собствено мнение, цъфна в мрежата с крака до сливиците. В това нямаше да има нищо лошо, разбира се, ако краката бяха нейни и реални. Само че от хеликоптер се вижда, че това не е така. А и няма как да е, при положение, че гледката е несъвместима с нормалното човешко тяло.

Маринова, в желанието си да се изкара дългобедра и супер стройна, така е издължила тялото си, че чак го е сплескала странично. А долните й крайници са като в анимационен филм или комикс. Реален човек с подобни крака нема, както би казал шопът.

Естествено, реакциите не закъсняха, но Мишето отново не се вслушва в гласа на почитателите си и явно драпа да прилича колкото се може повече на пайнерките. Защото, ако бъдем честни, с тях именно я сравняват.

“Ти пък откога стана такава куха кукувица?! Фотошопче – ок, но се засиня, бе! Нали те знаем на живо – нито си висока, нито имаш крак два метра. Егати комплексите, бате”, насметоха я в мрежата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.