И Златка Димитрова си оперира носа! Положението е трагично (Вижте я и плачете)

И ако си мислите, че по-зле изглеждаща ринопластика от тази на Преслава няма, то сега ще ви опровергаем!

0

След злополучните трансформации на фолк певиците Камелия и Преслава, плеймейтката Златка Димитрова също си оперира носа. И ако си мислите, че по-зле изглеждаща ринопластика от тази на Преслава няма, то сега ще ви опровергаем! Положението при Златка е направо трагично!

Моделката толкова драстично си е изтънила носа, че дори Майкъл Джексън в най-кофти годините си би се изплашил от визията й. Острият връх на обонятелния й орган е способен да прободе и най-коравосърдечния мъж, а приликата й с оса спокойно може да бъде записана в Рекордите на Гинес.

Не е ясно кога се е подложила Златка на операцията, но със сигурност не е подбрала добре хирурга си и има пълното право да го съди. Имайки предвид, че занапред носът й ще продължи да видоизменя формата си, нищо чудно скоро да заприлича на дъщерята на Сакскобургготски – Калина, която влезе в класациите за най-злополучна ринопластика.

Феновете й също са в потрес и вече я оплакват в мрежата. „Злати, какво си направила със себе си?! Харесвах те именно заради естествената ти визия, но и ти вече си като всички останали“, реват нейни последователки.

Според други пък Черната Златка не се е подлагала на операция, а просто е използвала фото филтър, който изтънява нослета. А дано, ама надали!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.