Трагедия в Холивуд! Звезда от Спешно отделение се удави е река в Ню Йорк

0

Звезда от Спешно отделение е загубила живота си при нелеп инцидент, узна Горещо.

Мери Мара, едно от обичаните актриси отвъд Океана, прочула с ролите си в сериалите „Декстър“, „Рей Донован“ и „Спешно отделение“, е била открита мъртва, съобщават световните медии.

Мара е на 61 години, а смъртта й е следствие на трагичен инцидент. Тялото й е било открито в река Сейнт Лорънс, близо до Кейп Винсънт в северната част на Ню Йорк, а от полицията са потвърдили самоличността й.

Органите на реда са категорични, че по тялото не са открити следи от насилие и към момента се изключва вероятността звездата да е станала жертва на убийство. Според тях актрисата се е удавила като обстоятелствата около смъртта й засега са неизвестни.

Тя е била на гости в лятната вила на сестра си, където е била в последните няколко дена преди смъртта си.

Кариерата на родената в Ню Йорк жена започва през 1989 г., когато получава роля във филма “The Preppie Murder”, предава БТА. През годините обаче страни от големия екран, изявявайки се предимно на малкия. Участвала е над 20 филма и 40 телевизионни предавания, сред които и популярните заглавия “Престъпни намерения”, “Западното крило”, “Безсрамници”, “Изгубени”, “Стар Трек: Ентърпрайз” и други.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.