Бомба: Бившият готвач на принцеса Даяна разкри тайните от диетата й! (виж тук)

0

Ето как се е хранила принцеса Даяна за стилната си и грациозна осанка!

Бившият готвач на принцеса Даяна разкри тайни от нейната диета, с която тя поддържаше винаги перфектната си фигура. Дарън Макгрейди разказа, че е било удоволствие да се готви за Лейди Ди, която не била капризна и винаги благодаряла с усмивка на всичко, което е направено за нея. Единственото, на което държала, били любимите й храни, защото стриктно следяла за формата си.

Готвачът сподели, че Даяна никога не се докосвала до телешко или до свинско месо, а си позволявала само малко агнешко и то главно като има гости. Тя обаче редовно консумирала пуешко, пилешко и риба, както и много фибри, не можела и ден без тях.

Закуската на Ди била с грейпфрут почти винаги, също така и един тост с мюсли и масло, а знаем, че в мюслито има много фибри. Ядяла много зеленчуци като само избягвала често да си угажда с картофи, но много обичала чушки – както пълнени с гъби и тиквички, пармецан и моцарела, така и чушки само с доматен сос.

“Тя обожаваше и супата борж, просто беше луда по нея и я препоръчваше навсякъде. Често съм й я правил, твърдеше, че е особено полезна, но и вкусна”, разказва Макгрейди. И, разбира се, завършва с водата. Многото вода, която принцесата си заставяла да пие всеки един ден.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.