Зоран Петровски си купува къща с парите от „Сървайвър“! Няма да се пенсионира

Това ще е сбъдната мечта за Петровски, който винаги си е представял как съпругата му и сина му Сива карат каяк в язовира

0

Победителят в „Сървайвър“ Зоран Петровски най-сетне реши какво ще прави с парите от наградата. Двамата с актрисата Силвия Петрова дълго време умуваха в какво да вложат 150-те бона, спечелени в риалити шоуто, и ето, че най-сетне и двамата са на едно мнение. Ще си купят къща.

Това ще е сбъдната мечта за Петровски, който винаги си е представял как съпругата му и сина му Сива карат каяк в язовира, а той се подготвя за риболов в къщата им край брега.

Именно край брега на язовир „Искър“ си е харесал къща Зоран Петровски. Двамата със Силвия живеят в малък мезонет и много искат да живеят в голяма къща, където детето им да тича на воля.

„Винаги съм си представял как гледам през прозореца на къщата си Силвия и Сива да карат каяк във водата, докато аз си връзвам кукички или пък подготвям барбекюто“, разказва Зоран пред „Минаха години“.

Другата му идея е да вложи наградата в техника и апаратура, с която да развие работата си като режисьор. Тази идея обаче не се харесала много на Силвия, която предпочитала парите да отидат за общото семейно благо, а бизнесменът на мъжа й да се самоиздържа.

Петровски бе споменал, че може и да се пенсионира най-накрая, като си живее живота тихо и спокойно с парите от наградата. Тази идея обаче бързо била отхвърлена и Зоран вече подготвя нови проекти и филми.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.