Калина Крумова се бръкнала 100 бона за сватбата си с Боби Турбото

Бедният журналист не дал и стотинка

https://goreshto.net/goreshto/kalina-krumova-se-braknala-100-bona-za-svatbata-si-s-bobi-turboto/47181 Goreshto.net
Калина Крумова се бръкнала 100 бона за сватбата си с Боби Турбото

Бедният журналист не дал и стотинка

Калина Крумова се е бръкнала с цели 100 бона за сватбата си с Боби Турбото, узна Горещо.
Изненадващата сватба успя да втрещи много хора, които изобщо не са били наясно с връзката между двамата. Двойката се взе на тузарска церемония в Созопол, а младоженката е поела целия масраф, тъй като благоверният й никога не е разполагал със солидни финансови средства.

За сметка на това Калинка винаги е успявала да се уреди доволно. Тя беше на държавна хранилка дълги години, след като кариерата й стартира в СКАТ и Атака. Преди три години Крумова се уреди със сериозна поръчка за създаването на нови правила за пътна безопасност с подписите на зам.-шефа на МВР Красимир Ципов и министъра на образованието Красимир Вълчев.

Бившата депутатка участва в проект за обновяване на психотестове за професионални шофьори за близо половин милион лева., заедно с политическия психолог от БАН Антоанета Христова.

Оправното Калинче продължава да стои на държавна служба и да скубе пари – по същото време БСП изпрати на партийни разноски осем от депутатите си да се обучават в създадения от нея Институт за политика, където Крумова е докторант, бенефициент и усмихващо се лице от плакатите. И кадри на ГЕРБ минаха през същата школа, където курсът струва между 3300 и 3500 лв.

Институтът на Калинка усвоява 378 000 лв. без ДДС по европроект на Министерството на транспорта.

Освен това злите езици говорят, че бащата на единствения й син – маститият бизнесмен Николай Филипов, до днес плаща солидна издръжка на момчето, което носи неговото име и вече е студент, и майка му.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.