Шок: Деси Стоянова напуска Би Ти Ви! (любимата водеща взе решение – виж още)

0

Деси Стоянова много натъжи зрителите, защото е тяхна любимка!

Деси Стоянова, която е една от най-любимите водещи на зрителите в национален ефир, напуска Би Ти Ви. Като при това, решението е нейно, а не не медията. Причината за това е, че Деси иска да започне собствен бизнес като ще става преподавател, подобно на колежката си Ани Цолова.

Ани обаче беше изгонена от телевизията, за разлика от Стоянова, която ръководството се надява да задържи. А най-много й се моли да остане Сашо Кадиев, който е неин екранен партньор от години и когото тя неведнъж е спасявала в критични ситуации.

Деси е решила да се захване с обучение на хората, които искат да правят добро впечатление на медийната ни аудитория. Тя ще дава уроци, ще изнася лекции и семинари, които отнемат доста време. За начало тя остава в Би Ти Ви до есента, когато ще тръгнат и лекциите й, но е категорична, че ако двете не се съвместяват и отнемат цялото й време, ще си тръгне от медията.

“Достатъчно дълго бях на ефир. Вече съм на 47 и ми се иска да направя нещо лично за себе си, а и да имам повече свободно лично време, а не постоянно да съм вързана с някакъв график”, споделя самата Стоянова. Зрителите обаче стискат палци да си остане и да продължат да се радват на присъствието й.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.