Деси Бакърджиева призна нещо удивително: Свалих 32 кг. за 9 месеца! (ето как)

0

Деси Бакърджиева постигна страхотен рекорд!

Деси Бакърджиева отслабна наистина драстично след второто си раждане. Актрисата, която зрителите обожаваха като д-р Хинова в успешния сериал “Откраднат живот” лично сподели новината, за да помогне и на своите последователи.

“Омръзна ми да чета измислени интервюта с популярни хора, чрез които да се пробутват някакви първо безполезни и второ – най-вече опасни хапчета или сиропи за вталяване. Аз го направих, свалих 32 килограма и то за времето на една бременност. Е, имам още 5-6, но вярвам, че до месец ще съм топ”, смее се Бакърджиева.

Актрисата каза, че тайна няма – има хранене и спорт. Тя се поти по четири пъти на седмица, а менюто и е променено драстично от преди. Деси е започнала прословутата диета кето, но я прави по вегански начин като е премахнала месото от нея.

Знаем, че класическият режим включва месо и мазнини, също протеини, без или с минимален прием на всякакъв вид въглехидрати. При Бакърджиева липсва и месото, което е заменено с риба и много, всички видове зеленчуци, без тези с въглехидрат в себе си.

“Хората са ги определили – ако зеленчукът е под земята, общо взето, е забранен. Ако расте над нея, може”, смее се актрисата и дава пример с картофите и дори с обикновения стар лук. Засега режимът й допада и смята, че е открила своя си метод за красота.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.