Лена Бориславова се появи и взриви мрежата! (още подробности)

0

Лена Бориславова отрече и връзката си с Кирил Петков!

След като беше изчезнала от дни, прословутата Лена Бориславова се появи, а появата й взриви нета. Спряганата за по-специална приятелка на Кирил Петков оповести, че не се била крила, само била болна. Така и обаче не уточни дали е обикновен вирус или корона такъв.

Лена заяви, че партията на Петков била напълно единна и обединена в часовете преди очакваното гласуване на предложения вот за сваляне на правителството. После обаче изненадващо заплаши с… емигриране.

“Утре сутринта, в четвъртък сутринта, ще стане ясно дали българските граждани, особено младите сред тях, ще искат да останат в родината си, или ще тръгнат да мислят за емиграция и терминал 2. Защото сега не се борим за партия, не се борим за власт, а се борим за България”, написа Бориславова.

Лена поде също, че каквото и да стане, то ПП няма да остави започнатите си битки и ще ги доведе до край – всяка една от тях. Като се започне от Капитан Андреево, та се тръгне напред. “По-сплотени и мотивирани сме от когато и да било, така че нека да го знаят нашите зложелатели”, заключи Лена.

А накрая, завоалирано отрече слуховете, че е любовница на Петков като заяви, че все е слушала лъжи за себе си, но тези дни й се е скрила шапката. “Човек се учи през целия живот, хеле ако пък е жена”, каза тя.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.