Потребители скочиха на Дара: Какво се клецаш с тоя чичка?! (виж още)

0

Дара и новият й имат поне десет лета разлика!

След Тита дойде ред и на Дара. Не за награди, неее… Става дума за стабилен хейт към гаджетата им, които потребителите явно не харесват. Помним, че Христина Христова имаше и все още има ядове заради омразата на феновете си към приятеля й Недко Николов. Те така и не го харесаха до днешна дата.

Сега пък и Дара разгневи своите като показа сериозния си приятел. Знаем само, че той е фармацевт и се представя като доктор Вин в мрежата. Певицата бе с него на почивките си и в Холандия, и в Швейцария, а на кадрите не спират да се гушкат и целуват страстно.

Е, Дара се хвали, но много от феновете й реват. Те я нападнаха за разликата в годините, която им се струва голяма. Дарина Йотова ще стане на 24 през септември, а Вин не е ясно на колко е, но определено изглежда с над десетина лета по-възрастен.

“Какво си се хванала да се клецаш с тоя чичак, ма?! Че и го показва да се хвали! Толкова ли се свършиха нормалните момчета на твоите години”, питат я потребителки в нета, които обаче като нищо може и да завиждат, защото “чичкото” не е за изхвърляне.

Разбира се, с прословутия си див нрав, Дара хич и не се вживява, а подминава упреците с безразличие. Нали е влюбена…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.