Капитонова: Покрай “Ергенът” ми предлагаха 1000 лв. на час! Приела ли е?

0

Виктория Капитонова е спечелила не само много последователи и рекламодатели покрай участието си в „Ергенът“, но и доста мераклии, които са били готови да платят луди пари за една нощ с нея.

По думите й след финала на предаването е получавала серия от неприлични предложения, като някои оферти стигали до 1000 лева за час секс с нея. Рускинята твърди, че си няма и на идея как вървят цените и дали офертата е била добра. Тя обаче не уточнява и приемала ли е някое от предложенията.

Капитонова споделя, че в момента е сама и няма мъж до себе си. Само допреди няколко месеца тя бе щракната от папараци с по-възрастен чичка с прошарена коса и коремче. Уви, въпреки че въпросният бизнесмен разполагал с доста добри финансови средства, той бил доста стиснат и не дума не можело да става да я зарадва с така мечтания „Ролекс“.

Нейни последователи пък се шегуват, че единственият начин да сбъдне „дивата си мечта“, е да се възползва от офертите за секс срещу заплащане. Или просто да се задоволи с менте, каквито са повечето й аксесоари

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.