Зрители на бунт заради новото предаване на Маги Халваджиян: Искаме си „Капките“!

0

Ново начало и ново предаване обяви продуцентът Маги Халваджиян. Арменецът стартира нов формат, който ще се казва „Звездите в нас“, а кастингът вече тече. Шоуто обаче бе обявено официално като заместител на „Като две капки вода“ – едно от най- позитивните и обичаните предавания от зрителите.

„Започваме ново приключение! За 10 години в “Капките” получихме хиляди писма от хора, които не са популярни, но искат да участват, защото вярват в себе си и в качествата си! Сега е момента! Запишете се за кастинг!”, написа Маги Халваджиян.

Фенове на „Капките“ моментално възроптаха срещу спирането на риалити шоуто. „Звездите в нас“ не е формат, който може да се мери с „Като две капки вода“, в което зрителите можеха да гледат любимите си лица на екрана. Именно звездният каст на „Капките“ бе този, който поддържаше шоуто на ниво и с висок рейтинг толкова години“, негодуват зрители.

„Върнете „Капките“!!“, „Не махайте шоуто от ефир! Ще сгрешите! Новото предаване няма да има същия успех“, роптаят други.

Според източници от кулоарите на Нова ТВ пък, „Звездите в нас“ се планира за тази есен на мястото на „Маскираният певец“, което имаше доста нисък рейтинг последния сезон.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.