КРАЙ на приказката! Бременната Сузанита и Марк се разделиха! Певицата остава самотна майка!

0

Край на приказката сложиха Сузанита и Марк Славов! Само месец след като двамата съобщиха, че ще стават родители, а певицата показа наедрялото си бременно коремче, двамата се разделиха.

За краха в отношенията им разкри самата Сузанита, която изтри всичките им общи снимки, включително и тези, на които е бременна, писа Kliuki.net.

Двамата с Марк вече не се следват в социалната мрежа и Марк също е изтрил снимките си със Сузанита.

От няколко дни насам тя публикува само тъжни постове, в които излива мъката си, макар и без да конкретизира какво точно се е случило.

„Нали не си помислихте, че и ние, „известните“, нямаме никакви чувства и не ни се случват лоши неща?! Животът понякога е несправедлив. Случват ни се нещастия, не ни върви понякога или изпадаме в дупки. И да сме изгубили нещо, да не спираме да вярваме. Който ни обича, ще остане“, емоционална е Сузанита в постовете си.

Феновете й я затрупват в писма и въпроси какво се е случило, но засега щерката на Орхан Мурад отказва да коментира. Последователите й са притеснени за бебето и се питат да не би нещо лошо да се е случило с него, тъй като Сузанита изтри всичките си снимки с коремче.

Според запознати, певицата е афектирана от раздялата с Марк Славов и решила да зачеркне всички спомени, свързани с него.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.