Пробват Виктор Стоянов за водещ в „Преди обед“! Ергенът сменя Сашо Кадиев

0

Виктор Стоянов може да е новата екранна половинка на Деси Стоянова, научи Goreshto.net. Продуцентите на сутрешния блок обмисляли сериозно да сменят Александър Кадиев и днес дори вече тестваха Ерген №1 на България за негов заместник.

Виктор Стоянов бе в предаването уж само като коментатор, но източници от кулоарите на бТВ разкриха пред нас, че е твърде вероятно наесен той да бъде новото лице на „Преди обед“.

„Виктор е харизматичен, харесват от таргет аудиторията на предаването и със сигурност ще вдигне рейтинга. За сметка на това Кадиев отдавна омръзна на дамската аудитория, а и през последните месеци имаха доста пререкания с ръководството“, твърдят хора от екипа на „Преди обед“.

Самият Виктор неотдавна сподели, че има доста нови предложения след финала на „Ергенът“ и планира нови начинания, коренно различни от това, с което се е занимавал досега. А именно – фитнес инструктор.

Продуцентите вече са го харесали за водещ и вече сондират за мнения сред зрителската аудитория. Междувременно Сашо Кадиев бил крайно обиден на ръководството, че обмисля рокада с човек без никакъв опит на екран. Най-доволна била Деси Стоянова, която отдавна е луда фенка на Виктор.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.