Велика Симона даде на България най-ценния подарък /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/velika-simona-dade-na-balgariya-nay-cenniya-podarak-video/49289 Goreshto.net
Велика Симона даде на България най-ценния подарък /ВИДЕО/

Симона Иванова възхити България по време на концерта в Свищов, всички зрители очаровани

Невероятна и прекалено талантлива Симона Иванова бе главната тема снощи за телевизионния зрител, когато цяла България имаше уникалната възможност да види концерта "Симона и приятели", който е организиран от "Шоуто на Слави".

Екипът на Goreshto.net е подбрал за вас някои от изпълненията на Симона Иванова от концерта. Всъщност снощи той бе излъчен на запис по bTV, но освен присъстващите, за другите бе загадка как е минало всичко. Видяхме обаче, че всичко е преминало напълно успешно.

[caption id="attachment_3958" align="alignright" width="300"]Симона Иванова подари на България своя глас на концерта в Свищов Симона Иванова подари на България своя глас на концерта в Свищов[/caption]

Симона Иванова отново доказа, че умее да пее фамозно. Свищовската 8-годишна сладурана изпълни блестящо "Среща" в дует с Кирил Маричков. Публиката остана просто без думи. Наистина брилянтно.

Другото изпълнение, което сме избрали за вас - тези, които сте пропуснали снощното шоу по телевизията, е песента "Чуй ме", която Симона изпълнява по вълшебен начин с Пламен Борисов, който също е от Свищов и нашумя покрай "Гласът на България". В оригинал големият хит е на Орлин Горанов и Мариана Попова.

И така, насладете се на двете прелестни изпълнения на Симона Иванова, в които тя даде на България най-ценния подарък - своя глас!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.