Пошло: Данна едва дочака 18, за да си натъпче бомбите! (СНИМКИ)

0

Данна показва все по-долнопробно излъчване!

Даниела Пирянкова, или Данна, както отдавна всички вече я знаят, едва дочака да чукне 18 лазарника. Но не – не, за да отиде да учи висше или нещо подобно… А, за да си натъпче бомбите със силикон. Самата тя с охота го показа на всички като се пусна от басейна с доста оскъден бански.

Да, повечето потребители са откровени, че не са очаровани от гледката на набомбената Данна, която е още дете. Нещо повече – болшинството намират това за изключително полшо, вулгарно и просташко, но явно този влак вече е изтърван.

“Пиши я бегала тази. Жалко за момичето, защото като тръгна при Слави, беше едно такова пухкаво, скромно и срамежливо момиченце, а сега… Тези, които са й промили малкия мозък, са изроди, но едно е по-важно – къде са дремали близките й, че да позволят да се подвизава с визия на труженичка”, възмущават се откровено жени в нета.

Данна обаче не само се харесва, тя се стреми да става все по-изкуствена, наклепана с грим, тунингована и видимо еротична. Може би така избива комплексите на малкото момиченце, тотално засенчено навремето от наборката си Крисия.

Като говорим за Крисия, то тя и днес води Пирянкова със сто обиколки и я бие отвсякъде. Крисия запази стила, таланта и чара си – нещо, което никой пластичен хирург не може да ти даде.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.