Денислав Борисов на косъм да изхвърчи от бТВ (Всичко за скандала)

0

Денислав Борисов се е разминал на косъм с уволнение от Би Ти Ви, узна Горещо.

 

Преди няколко дни водещият на сутрешните новини изчезна от ефира на телевизията. Заговори се, че столът му сериозно се клати, след като развалил отношенията си със своя шеф и доскорошен приятел Антон Хекимян.

 

Денислав смятал, че заслужава повече от това, което получава в телевизията. Той искал да стане водещ на предаване, а вместо това от години се изявява като обикновен новинар. Тези претенции настроили ръководството на телевизията срещу новинаря. Няколко дни след изчезването си от ефира обаче той се завърна пред камерите и отново започна да води новините в „Тази сутрин”.

 

Очевидно е успял да изглади отношенията с Хекимян или да договори по-добри условия на труд.

 

Говори се, че Денислав се дразнел, че ръководството открито лансира Мария Цънцарова, а той и другите колеги оставали в сянката й. Това му мнение е споделяно от много други от екипа на медията, които не харесват болно амбициозната журналистка.

Самият той има сериозен опит в медиите. Той започва кариера в телевизията като стажант във вече несъществуващата BBT, бързо се доказва като репортер и водещ на актуално предаване в същия канал.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.