Силвия Петкова и Зоран в ефир: Бяхме на косъм от раздяла! (виж още)

0

Зоран очаквал Силвия Петкова да го остави насред шоуто!

Силвия Петкова и мъжът й Зоран, който победи в последния “Сървайвър” и отнесе солидните 150 бона награда, признаха днес в ефир за кризата във връзката си. Криза, която за радост, преодолели и то само заради едно – още се обичали.

Зоран Петровски не скри, че по време на риалитито е плакал искрено като е получил писмо от актрисата. Защото е подозирал, че с това писмо тя ще сложи край на всичко и ще се разделят. А защо е мислил така?! Защото дълго е бил отдаден повече на работата, отколкото на хората в дома си.

“Работех много, това е истината. Работех, защото вярвах, че съм длъжен и трябва да осигуря най-доброто на жена ми и нашия син. Но някак се улисах и не осъзнах, че ваденето на пари ми пречи на контакта със Силвия и малко по малко ние се отчуждаваме”, разказа македонецът.

Петкова потвърди казаното от него като дори призна, че и сега имат скандали и търкания. Но били и двамата достатъчно луди, за да могат лесно да обръщат една кавга в смях и закачки. “Добре е, че лудостите ни си пасват, това е основното. А другото основно е, че не можем да сме разделени. “Сървайвър” беше страшно предизвикателство, но го издържахме”, казва Силвето.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.