Водещият Бойко Василев смразен с големия си син! (ето какво не може да му прости момчето)

0

Мистър Панорама – Бойко Василев също не прави опити да се сближи със сина си!

Тотално смразен с първородния си син Васил е водещият на “Панорама”. Бойко Василев не е говорил нормално с 21-годишния си наследник повече от две години, а причината за това е кошмарният крах на брака му с първата му съпруга Адриана. Знаем, че от година Василев има второ дете, пак момче, което кръстиха Георги. А майка на Жорко е Албена Колчакова – причината за развода му с Адриана.

Бойко и Албена са колеги, тя работи като продуцент на сутрешния блок в телевизията майка БНТ. Колчакова и Василев се загаджват покрай работата като започват да прекарват все повече време един с друг, отколкото със семействата си. Стига се до изневяра, разкрития, сълзи, скандали и отказ на съпругата му да подпише развода.

Васил приема тежко предателството на татко си и не иска да чуе за него. Василев обаче също не прави нищо, за да се сближи отново с него и да се оневини. Той дори не се обаждал на момчето, като отсичал, че синът му вече е голям, да се оправя сам.

За сметка на това водещият бдял като орел над едногодишния си Жорко и не давал косъм да му падне от главата. Той обожава и своята Албена, с която ги делят 12 лета разлика – Бойко е на 52, а тя на 40. Преди да му роди обаче, Колчакова настояваше да стане булка и ето, че успя.

Източник: Уикенд

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.