Извънредно: Слави Трифонов в шок, структурите на партията го напускат! (виж още)

0

Съпартийци масово напускат Слави Трифонов и партията му!

Страшен шок и удар по Слави Трифонов. Само преди часове се разбра официално, че структурите на партията му го напускат. При това не кои да е структури, а тези в собствения му край – Плевен, Кнежа, Пордим, Левски, Долни Дъбник. Вече бившите членове на ИТН изпратиха протестното си писмо, в което заявяват отказа си от Слави и идеите му.

Тези пет структури на висок тон обявиха, че са възмутени от едноличното управление на Трифонов и от опита му да подчини всички онези, работили за каузата и за партията, само на своята воля и интереси. Те заявяват, че за нищо на вселената, не на света, няма да се включат в общи решения нито с ДПС, нито и с ГЕРБ. И няма да предадат смисъла, който са влагали, когато са се вписвали в редиците на ИТН.

Знаем, че структурите на цели девет врачански общини пък напуснаха партията вчера, а пловдивският координатор също е подал своята оставка. Примката около шията на Трифонов все повече се затяга, но според мнозина, той явно не може още да го осъзнае.

Интересно ще е как ще се гласува в крайна сметка, идната седмица, за вота на недоверие към кабинета Петков. И дали при нови задаващи се избори, Дългия и хората му изобщо ще успеят да прекрачат отново парламента.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.