Супер сензация: Боби Турбото се ожени за… Калина Крумова! (още подробности)

0

Боби Турбото си взе за съпруга Калина Крумова!

Боби Турбото, както го наричат още от идиотския му образ преди години в “Сблъсък”, се ожени. Всички останаха потресени като разбраха коя е булката. А тя се оказа Калина Крумова – бивша водеща и екс депутат. Казваме потресени, защото Борислав Захариев винаги си е давал вид на несериозен, на лигав и зевзек, а Крумова го раздаваше далеч по-културно.

Плюс това двамата така и не са оповестили връзката си през цялото това време и почти никой е нямал и идея, че са заедно. Това е било по настояване на самата Калина, която има 20-годишен син и внимателно следи за имиджа си. Явно е искала да се увери, че нещата с Боби ще бъдат сериозни.

Двамата се венчаха в тузарски комплекс край морския Созопол като сватбата е била само за най-близките им хора и приятели, не са вдигали шумни и колосални пиршества. Булката си е все така красива, както я помним преди години.

Знаем, че Калина беше депутат в 41-то народно събрание, като тогава бе член на “Атака”. Преди това тя водеше и сутрешен блок с колегата си Христо Калоферов, но после напусна медиите. Към момента си вади хляба като пиар на една от големите мобилни централи в страната.

А колкото до Турбото, той продължава да се занимава с актьорство, където му е попрището. Най му се отдават шоуто и скечовете. Желаем им щастие!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.