Мъка: Асен Блатечки разплака фенките си!

https://goreshto.net/novini/maka-asen-blatechki-razplaka-fenkite-si/49288 Goreshto.net
Мъка: Асен Блатечки разплака фенките си!

Тийнейджърки в масов истеричен рев заради идола си Асен Блатечки!

В масов истеричен рев изпаднаха тийнейджърки заради отколешния си идол - чаровният мачо, актьорът Асен Блатечки. Звездата от сериалите "Фамилията", "Стъклен дом" и ред други докара до депресивен пристъп поне стотици от влюбените в него момиченца с новината, че вече няма да се снима в сериали.

"Земята да се беше отворила, нямаше да има такъв ефект, както когато ученичките прочетоха, че Асен Блатечки спира да играе", разказа през смях учителка от пловдивска езикова гимназия, където преди време Асен Блатечки гостуваше и едва не бе премазан до смърт от тълпата побеснели тийнейджърки.

[caption id="attachment_3948" align="alignright" width="300"]Ученички в шок от страх, че вече няма да гледат идола си Асен Блатечки на екрана /сн: архивна/ Ученички в шок от страх, че вече няма да гледат идола си Асен Блатечки на екрана /сн: архивна/[/caption]

А вестта наистина бе съобщена от самия актьор, който заяви в открито интервю, че вече му е малко омръзнало да се снима в сериали с по над 50 или 100 епизода. Той призна, че в момента е много по-насочен и отдаден на новото си поприще, а именно режисьор в театъра.

Новата постановка на Асен Блатечки, в която той се изявява зад кулисите като режисьор, се радва на небивал успех, а в главната роля е Калин Врачански. Спектакълът носи името "Когато котката я няма", а в него Асен Блатечки отдава целия си талант и енергия.

"Не ми харесва на сто процента работата на другите режисьори, затова реших сам да се захвана с нея. Колкото и нескромно да звучи", смее се Асен Блатечки, който едва ли си има и бегла представа колко "разбити сърца" на ученички оставя след себе си.

Да се надяваме все пак, че решението на Асен Блатечки не е окончателно и тепърва ще го гледаме отново, пък било то и в пълнометражен филм, а не сериал. В противен случай рискуваме да отворим доста работа на училищните психолози, шегуват се преподаватели.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.