Шок: Мария ужаси с тялото си, става все по-зле! (СНИМКИ)

0

Мария е само сухожилия и кости, изглежда и двойно състарена!

Мария, която винаги се е имала за секси джобно гадже и в миналото наистина беше така, вече плаши с вида си и то все повече. Само преди минути тя качи поредните си фотоси от морето по бански, но единственото, което предизвика с тях, бе хората да си плюят в пазвите и да се кръстят.

Защото Мария вече не е стройна, нито слаба, тя е грозно мършава. От тялото й са останали само кости и жили, които я правят да изглежда и драстично по-стара, отколкото е наистина. По нея няма нито една секси извивка, а и как да има, като то мръвка няма…

Потребителите не крият, че са ужасени от визията й като мнозина вече директно я питат дали страда от булимия или пък е анорексичка. Защото такава болезнена слабост при ниския ръст на чалгарката просто не може адекватно да се обясни с друго.

“Тая уж много щастлива с новия си и брака им, а вехне като някоя нещастна жена. Да не би Миро да е маниак на вейки и да не й дава да яде?! Добре си беше навремето с пухкавия Хриси, сега на нищо не мяза”, коментират в интернет.

Мара Отварачката обаче не престава да демонстрира свръх его и самочувствие. Е, доколко са реални, това е отделен въпрос, нали?!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.