Не ходете в Лозенец! Вижте как хотелиер прецаква туристи! (Ваня Джаферович сред ужилените)

0

Внимание! Не ходете в родния курорт Лозенец! Или поне ако решите да го посетите за морската си ваканция, бъдете нащрек с коварни и алчни хотелиери. За това алармира риалити звездата Ваня Джаферович, който разказа шокираща случка в един от хотелите, в които отседнал. Оказва се, че далеч не е първият ужилен.

Победителят в „Сървайвър“ решил да отиде на първата си морска почивка за тази година заедно със съпругата си и двете си деца. Избрал курорта Лозенец – предпочитана дестинация от семейните родни звезди. За удобство избрал хотел, който включвал и чадъри и шезлонги на плажа.

Когато с децата отишли до морето и заели два барбарона и един чадър обаче, човек от персонала отива на място и иска да ги таксува. Джаферович обяснява, че е гост на хотела и показва картата си с чип, но служителят не я приема за доказателство.

Изнервен от ситуацията, Ваня решава все пак да си плати и да си няма излишни разправии. Сумата била 18 лв., като ексфутболистът извадил 20. Служителят започнал да се суети и да търси 2 лв., а накрая най-нагло попитал: „Ретро търсите ли“.

„Седя си и се чудя, нормален ли е, аз ли съм луд…”, разказва Джаферович, който настоял да си получи 2-та лева.

След като сподели във Фейсбук за неприятната случка, се оказа, че още доста туристи са изпадали в същата ситуация. „В цената на хотелското настаняване влизат шезлонги и чадъри на плажа, но когато отидем на място, искат да ни таксуват допълнително. Това е отвратително!“, възмутени са ужилени.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.