Мумифицира се: Елеонора Манчева ще чукне 42, а не е мръднала! (ето как става хватката)

https://goreshto.net/shoubiznes/mumificira-se-eleonora-mancheva-shte-chukne-42-a-ne-e-mradnala-eto-kak-stava-hvatkata/47046 Goreshto.net
Мумифицира се: Елеонора Манчева ще чукне 42, а не е мръднала! (ето как става хватката)

Елеонора Манчева не може да свърти мъж, въпреки милото си личице!

Преди часове някогашната Мисис България и футболна съпруга Елеонора Манчева удиви нета със своя нова снимка. Тя си е такава, каквато я знаем – и като лице, и като прическа, и като цвят на косата ако щеш. Нищо във фотото нямаше да ни учуди, ако не знаехме едно – рождената дата на Норчето и това, че само след месец и нещо тя ще чукне 42 лазарника.

То хубаво да си поддържана дама, но да нямаш грам разлика с визията си отпреди 15-16 години… е, това няма как да се случи. Освен ако не си открил таен начин за мумифициране приживе или… разбира се – ако не ползваш яко, ама яко филтрите и фотошопа.

Басираме се, че при Манчева е налице второто, а и признаваме, че го е овладяла до съвършенство. Похвалните слова под снимките й са стотици като хората дотам са свикнали с всички фотошоп хубавици в нета, че вече дори не им прави някакво впечатление.

Въпреки неоспоримата си хубост, със или без подобрения, Елеонора е сама. След развода си с Владо Манчев и кратката авантюра с банкер преди години, тя не е показвала нов мъж. Мнозина шушукат, че причината е нравът й, който бил всичко друго, но не и магнит за мъжете.

“Хич не я гледайте как мило се усмихва! Истинска харпия е ако не й се угоди, а и адски мрънка”, споделят близки до нея източници.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.